AKTUELNO

Ti si jedan vanserijski pevač i Njujork je tako bio blizu večeras. Ti večeras izgledaš kao Džejms Bond, rekao je Sergej.

Maestralni petnaestogodišnjak iz Splita osvojio je srca svih već pri prvom pojavljivanju na sceni "Pinkovih zvezdica". Emotivnim izvođenjima Roko Blažević uspevao je nekoliko puta da rasplače najstrožu članicu žirija Gocu Tržan, ali i ostale članove žirija koji su mu često govorili da je van konkurencije.

U samoj završnici, Roko i Jovana našli su se u borbi za titulu najboljeg, a Roko je ovaj put otpevao "Noctruno" od Olivera Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo zvezdu, imamo zvezdicu, mi sve imamo! Mi smo vasiona - rekla je Leontina.

Pored Jovane i Komnena, prema mišljenju publike, najbolji je i Roko koji je otpevao "Od milijun žena" od Tonija Cetinskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je vrlo nezogdna situacija gde imamo jednog zrelog, izgrađenog, stamenog pevača, a imamo i dve Zvezdičice. Ti stvarno maestralno pevaš, šta god da se desi, to znaj. Molim te, nastavi da se baviš muzikom - rekla je Jelena, a žiri je već rezervisao karte za Rokov koncert.

Nakon prvog preseka, Roko je uz podršku publike prošao dalje i otpevao je "Je suis malade" od Lare Fabian.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kako god ovo veče da se završi, ti si moj pobednik, to da znaš - kratka je bila Goca, a Sale je dodao: "Mi smo se smrzli".

Roko je otpevao pesmu Majkla Bublea "Feeling good" i opravdao očekivanja svih. "Roko do pobede" orio se studio nakon njegovog nastupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja poslati link Majklu Bubleu. Bravo, Roko - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NADMOĆNI Roko u DRUGOM FINALU Pinkovih zvezdica pevao iz SVE SNAGE! (VIDEO)

- Ti si jedan vanserijski pevač i Njujork je tako bio blizu večeras. Ti večeras izgledaš kao Džejms Bond - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalno! Hvala ti Roko što si se prijavio za ovo takmičenje, ovo je bilo sjajno - rekao je Sale.
Strašno sam se spremala večeras da se ne rascmizdrim. Izuzetno sam ponosna na tebe i ponosna sam na ovo takmičenje i mislim da je takmičenje puno dobilo imajući tebe. Moj muž, ćerka i ja smo gledali neke tvoje nastupe pre neki dan i moj muž je rekao "Ovaj mali je vanzemaljac". Jedina mana tvoja je što si savršen - rekla je Goca.

Ukoliko je Roko Blažević vaš favorit, njegov redni broj je 16, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Superfinale

'