AKTUELNO

Zaista si spektakularan! Ja tebe obožavam, ti to znaš, rekla je Goca.

Talenotvanog Todora Kitanovića iz Niša publika "Pinkovih zvezdica" zavolela je još u prvoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu. Todor je od tad napredovao i porastao, a članice žirija nisu krile oduševljenje njegovim glasom. On je pevao različite žanrove, a baladama je uspevao da izazove najdublje emocije.

U drugom krugu superfinala Todor je otpevao "Srce" grupe "EKV".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

To je taj Todor u punom sjaju, u srebrnim cipelama koji nam sjaji punim sjajem! Želim ti prolazak u sledeći krug - rekla je Jelena.

- Glasajte za princa sa juga - apelovala je Leontina.

Todor je otpevao "Ljubavnici", pesmu koju u originalu izvodi Zdravko Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Todorovo pevanje više nema svrhe ni komentarisati! Navijam za tebe! Ti si jedan od naših najistaknutijih članova u horu "Čarolija" u Nišu - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: MELEM ZA OČI I UŠI: Todor je dobio VAŽAN SAVET od Amidžića, a pesmom je podsetio na neke LEPE DANE! (VIDEO)

- Ti si nadrastao ovu pesmu! Tvoj vokal je iznad ove pesme i moćniji od ove pesme, melodija je ograničena. Ali i u tome se čuje koliko si ti fantastičan pevač. Zaista si spektakularan! Ja tebe obožavam, ti to znaš - rekla je Goca.

Ja sam mnogo srećna što ga vidim večeras ovde, tamo gde ti je i mesto. Mi smo navikli na tvoju otmenost, garcioznost. Želim ti prolazak, ti to zaslužuješ, divan si - rekla je Jelena.

Ukoliko je Todor Kitanović vaš favorit, njegov redni broj je 14, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#Todor Kitanović

'