AKTUELNO

Ovo je bio tvoj najbolji nastup, bar po mom ukusu! Toliko mi je bilo lepo i toliko sam se lepo provela, bravo, rekla je Jelena.

O svakom nastupu dvanaestogodišnje Katarina Radulović iz Podgorice dugo se priča jer se trudi da pored pevanja maštovitim scenskim nastupom upotpuni svoje predstavljanje. Članovi žirija su hvalili Katarinine brojne talente i isticali su da će se sasvim sigurno baviti nekom vrstom umetnosti jer joj i pevanje, ples, gluma, ali i novinarstvo idu od ruke.

Katarina je otpevala miks pesama  "Mesečina" i "Ko to tamo peva" Gorana Bregovića.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio tvoj najbolji nastup, bar po mom ukusu! Toliko mi je bilo lepo i toliko sam se lepo provela, bravo - rekla je Jelena.

Pročitajte još: ODVELA IH SVE NA MORE: Neodoljiva Katarina napravila predstavu na sceni! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Spektakularan nastup, zaista! I bravo za plesače. Katarina, scena je bila "krcata" energijom! Mi smo ovde svi pevali zajedno sa tobom - rekla je Leontina.

Pravi "Kalašnjikov", fenomenalno! Najbolji nastup... Vidi, šta god da uradiš večeras, ti ćeš biti medijska zvezda - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko je Katarina Radulović vaš favorit, njen redni broj je 12, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#emisija

'