AKTUELNO

Potpuno si obratio pažnju na sve! Izgledaš prelepo na sceni. Uz tebe mi ova pesma ide fenomenalno, rekla je Leontina.

Mališan koji je osvojio srca celog regiona je osmogodišnji Komnen Vuković iz Podgorice. Ovaj superfinalista je svojim pesmama slao snažne poruke, a njegov najzapaženiji nastup bio je kad je pevao "Pesma malom anđelu", emotivnu pesmu posvećenu Milici Rakić koja je život izgubila u NATO bombardovanju.

Kao jedan od troje najboljih, Komnen je još jednom nastupao na sceni "Pinkovih zvezdica". Ovog puta, ovaj superfinalista otpevao je "Živiš u oblacima" od Zdravka Čolića.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi, ovo je večeras borba titana! Meni su oni svi od prvog do poslednjeg pobednici! Komnen je odličan, odlično pevanje, sjajno - rekao je Sergej.

Nakon prvog preseka publika je svojim glasovima pokazala da bi volela da sluša Komnena opet, a on je otpevao "Zavoli" koju u originalu izvodi Nikola Rokvić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek pošalje lepu poruku i donese toliko emocija, da ja nemam reči. Pozdravio bih Nikolu Rokvića i Baneta Opačića i celu ekipu koja je učestvovala u akciji "Obnovimo Stupove" - rekao je Sergej.

- On svaku pesmu i poruku donese na tako poseban način. Komnen ima dar - rekla je Jelena.

Za svoj prvi nastup u superfinalu Komnen je izabrao hit Dina Melina "Ruža".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram prvo da primetim da su Goca i Jelena prvo uzdahnule i rekle "Vidi mu frizuru". Potpuno si obratio pažnju na sve! Izgledaš prelepo na sceni. Uz tebe mi ova pesma ide fenomenalno - rekla je Leontina.

Pročitajte još: PODELIO SVOJ SVET PUN LJUBAVI: Komnen je večeras pogodio PRAVO U METU! (VIDEO)

- Pozdrav za Dina Merlina, ovo je pesma posvećena žrtvama u poplavama u Bosni i Hercegovini. Meni je bilo jako emotivno, hvala ti puno za sve što si učinio za nas do sad - rekao je Sergej.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je u rukama glasača. Mislim da ti imaš jaku podršku. Hvala ti puno na mnogo emocija koje si nam pružio, to je tvoje srednje ime. Hvala ti na svemu i nastavi da se baviš muzikom - rekla je Goca.

Ukoliko je Komnen Vuković vaš favorit, njegov redni broj je 8, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#emisija

'