AKTUELNO

Jedanaest talentovanih mališana došlo je do same završnice najpopularnijeg muzičkog takmičenja

Posle deset meseci, 42 emisije, ukupno 86 kandidata koji su prošli audicije, došlo je vreme da region dobije pobednika treće sezone najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice".

Talentovanim mališanima, svojim savetima i kritikama, pomagali su Jelena Tomašević, Goca Tržan, Leontina Vukomanović, Sergej Ćetković i Aleksandar Cvetković, a u nekoliko emisija priliku da uživaju u crvenim stolicama imali su i Aleksandra Radović, Zoran Kiki Lesendrić, Milan Stanković i Ognjen Amidžić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVE JE SPREMNO ZA SUPERFINALE: Savršenih 11 mališana PREDSTAVLJA ČAROLIJU za kraj Pinkovih zvezdica!(VIDEO)

Do samog superfinala stiglo je ukupno 11 takmičara, a svi superfinalisti su svojim brojnim talentima sasvim sigurno zaslužili titulu treće "Pinkove zvezdice".

Ko će poneti titulu najboljeg među jednakima, odlučujete upravo vi, zato glasajte, jer su linije sve vreme otvorene.

Foto: Promo

U toku je generalna proba Pinkovih zvezdica za superfinale, u kom će nastupiti i takmičari i finalisti iz prethodnih sezona. A kako oni izgledaju na sceni pogledajte ekskluzivno na našem portalu:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Televizija Pink odlučila je da sav prihod od SMS glasanja za pobednika "Pinkovih zvezdica", bude upućen za lečenje Nemanje (6), koji boluje od malignog tumora na mozgu.

Foto: Tv Pink, Fondacija Budi Human

Superfinale počinje uskoro, a na fejsbuk stranici Pink.rs moći ćete da pogledate uživo uključenje iz Šimanovaca i saznate kako se odvijaju pripreme za početak najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice".

Ne propustite superfinale "Pinkovih zvezdica" koje je na programu Televizije Pink večeras posle 21:30.

Pink.rs

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#Takmičenje

#emisija

'