AKTUELNO

Od ukupno 86 takmičara koji su se predstavili u prvom krugu, njih 11-oro ide u superfinale.

Privodi se kraju još jedna sjajna emisija "Pinkovih zvezdica" iz koje samo najbolji odlaze u superfinale. Talentovani mališani pokazali su brojne talente na ružičastoj sceni, a pevanje je samo jedan od njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Članovi žirija su više puta isticali da su ponosni što su deo ovako sjajnog šou programa u kom takmičari biraju prave hitove i pesme koje šalju snažne poruke.

Članica žirija koja je više puta isticala koliko je počastvovana što je u "Pinkovim zvezdicama" a sad je premijerno na ružičastoj sceni izvela svoju novu pesmu "Ne daj mi ljubav".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U večerašnjem drugom finalnom izdanju "Pinkovih zvezdica" predstavili su se: Jovana Radonić, Tatjana Savatić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, David Marković, Lenka Stojčević, Komnen Vuković, Marina Stanković, Lorena Janković, Katarina Radulović, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Roko Blažević.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika je odlučivala, a najmanje glasova u prvom preseku imala je Lenka Stojčević i ona je, nažalost, napustila takmičenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Produkcija je odlučila da večeras napravi presedan pa je napravljen samo još jedan presek, a nažalost, takmičenje je napustila Ema Simonović.

Autor: J. Vučić

#Finale

#Pinkove zvezdice

#emisija

'