AKTUELNO

Moram da ga pohvalim, uživala sam gledajući ga i slušajući ga. Mogu da primetim da je tvoj svet pun ljubavi i hvala ti što ga deliš sa nama, rekla je Jelena.

Talentovani Podgoričanin Komnen Vuković na sceni "Pinkovih zvezdica" večeras se predstavio pesmom "Moj svijet" od Sergeja Ćetkovića. Ovaj osmogodišnjak je iz emisije u emisiju pokazivao da ume da probudi lavinu emocija kod svih, a pravim izborima pesama uvek je slao važne životne poruke.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam fasciniran. To je jedan mali gospodin divan, fantastično obučen večeras. Bilo je fenomenalno! Jako emotvino pevaš, a mene malo ko može da dirne tako. Ne znam šta da ti kažem, bilo je fantastično - rekao je Ognjen.

Pročitajte još: NJEMU SVI VERUJU: Komnen je pravi SUPER-JUNAK i ovoga puta imao je VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Ja sam slaba na tebe, u svakom smislu te reči! Večeras izgledaš fenomenalno, tako mali-veliki dečak, obučen si fantastično, sa tom frizurom. Zaista si pogodio metu, sve si pogodio kako treba - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moram da ga pohvalim, uživala sam gledajući ga i slušajući ga. Mogu da primetim da je tvoj svet pun ljubavi i hvala ti što ga deliš sa nama - rekla je Jelena, a pohvalama se pridružio i sam izvođač i autor ove pesme, Sergej Ćetković.

Ukoliko je Komnen Vuković vaš favorit, njegov redni broj je 8, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

#emisija

'