AKTUELNO

Meni je to neverovatno, da uopšte odabereš ovakvu pesmu i tako je izneseš. Vokal ti je kao kuća, nemam nijednu zamerku, rekao je Ognjen.

Prvi dečak koji je nastupao u večerašnjoj drugoj finalnoj emisiji je David Marković iz Zvečana. David je otpevao "Ostala su uvijek ista", verzija koju je prepevao Toše Proeski. Ovaj jedanaestogodišnjak je uvek uspevao da probudi najdublje emocije kod svih, a to mu je za rukom pošlo i večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je srce stalo! Savršen si, Davide! Došlo je do nekih promena u tvom pevanju u smislu tog režanja. Prvi put je bilo ovako i dopada mi se. Nestvaran si! Fantastičan si i mnogo te volim - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ON NIJE DEČAK, ON JE ZMAJ: David otpevao Sergejev hit, a pevač otkrio jednu TAJNU! (VIDEO)

- Meni je fascinantno da sa 12 godina ovako doživiš i otpevaš ovu pesmu! Meni je to neverovatno, da uopšte odabereš ovakvu pesmi i tako je izneseš. Vokal ti je kao kuća, nemam nijednu zamerku - rekao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Toliko suptilno, a u isto vreme toliko moćno. Neverovatno da dečak sa toliko godina ima takvu muževnost u sebi. Mogu da zamislim kako ćeš zvučati kad budeš imao 18 godina - rekla je Jelena

Ukoliko je David Marković vaš favorit, njegov redni broj je 6, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#David Marković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'