AKTUELNO

Super mi je što svaki put izabereš dobru pesmu. Meni je ovo sve na sceni izgledalo fenomenalno, kao neki mjuzikl, rekao je Sergej.

Bojana Radovanović iz Beograda u drugoj finalnoj emisiji "Pinkovih zvezdica" otpevala je "Flojd" od Dada Topića. Ova jedanaestogodišnjakinja je, prema rečima žirija možda i najviše napredovala, a svaki njen nastup je pažljivo osmišljen i potpuno drugačiji od prethodnog.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Divno što si odabrala ovu pesmu i možemo da odamo počast našem velikom Gagi Nikoliću i hvala ti na tome. Ti si bila fantastična na sceni - rekla je Jelena.

Super mi je što svaki put izabereš dobru pesmu. Meni je ovo sve na sceni izgledalo fenomenalno, kao neki mjuzikl. Samo ću reći da si me podsetila na dane kad sam ocu krao kacigu jer se on bavio automobilizmom. Velika mi je bila kaciga i onda tako završim u nekoj ogradi, pa tata dođe da sredi sve, hvala tata - rekao je Sergej.

Pročitajte još: PESMOM UJEDINILA REGION: Bojana i večeras napravila ŠOU! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

- Kacigu sačuvaj za Jovanu, a odelce molim te za moju Luciju jer je ovo za mene najbolji kostim do sada - rekla je Leontina i pohvalila Bojanino pevanje i neverovatan napredak.

Ukoliko je Bojana Radovanović vaš favorit, njen redni broj je 5, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'