AKTUELNO

Mladi pevač je ovim vestima razočarao hiljade obožavalaca.

Jedan od najtalentovanijih učesnika "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg takmičenja za mlade pevače, Roko Blažević izrazio je svoje žaljenje na Instagramu zbog toga što nije mogao da ispuni želju svim svojim obožavaocima.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on ih je prvo sve pozvao da se prijave da ga bodre iz velikog studija u Šimanovcima u petak, u drugoj finalnoj epizodi, objavivši u okviru storija tekst sledeće sadržine:

- Ko želi biti u mojoj podršci u petak u Šimanovcima u uživo emisiji nek' mi se javi direktnom porukom ili na Fejsbuku. Opet je isti protokol.

Foto: Instagram

Obožavaoci su tada nagrnuli sa privatnim porukama, pa je Roko tek tada video koliko ima onih koji ga vole i navijaju za njega, zbog čega je ubrzo morao da objavi i tužne vesti.

- To je to, ljudi, nema više mesta. U slučaju da se se oslobodi koje mesto možda još upadnete - piše u njegovom sledećem storiju.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NI SLUČAJNO NE POKUŠAVAJTE OVO: Ljuba i Dinča RIZIKOVALI ŽIVOT! (FOTO)

Budite u petak, 30. juna, od 21:30 uz televiziju Pink i ne propustite još jedno spektakularno finalno veče "Pinkovih zvezdica", jer su najmlađi pevači pripremili neverovatne nastupe za sve svoje obožavaoce.

Autor: V. T.

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#pevač

'