AKTUELNO

Na korak smo do superfinala, a o tome ko će poneti titulu Pinkove zvezdice, odlučujete samo vi!

Ovaj petak donosi najbolju muziku i najtalentovaniju decu u samoj završnici vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice".

Brojimo sitno do superfinala, a u prošlonedeljnoj emisiji, produkcija je napravila presedan i odlučila da takmičenje napusti samo jedan takmičar, a publika je odlučila da je to Sofija Đekić.

Foto: TvPink Printscreen

U drugoj finalnoj emisiji najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja koje ne poznaje granice, imaćete priliku da uživate u 13 fenomenalnih nastupa naših Zvezdica.

Lavinu emocija će i ovog puta, svojim neverovatnim nastupima, pokrenuti Tatjana Savatić, David Marković, Komnen Vuković i Marina Stanković.

Foto: Printscreen Youtube

Jovana Radonić, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Sergej Pajić i Katarina Radulović spremni su da zapale scenu svojim spektakularnim performansima.

Foto: Printscreen Youtube

Lenka Stojčević, Roko Blažević, Todor Kitanović i Lorena Janković još jednom će pokazati svu moć i snagu svojih glasova na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

Foto: Printscreen Youtube

Ne štedite dlanove, a posebno ne glasove, jer se ovog petka donose konačne odluke!

Na korak smo do superfinala, a o tome ko će poneti titulu Pinkove zvezdice, odlučujete samo vi!

Foto: TV Pink Printscreen

Linije za glasanje su otvorene i možete glasati za svog favorita cele nedelje, a u petak će biti napravljen novi presek, kada ćemo znati koji takmičari, vašom odlukom, prolaze u samu završnicu.

Ne propustite drugu finalnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 30. juna, uživo, od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#Aleksandar Cvetković Sale

#Bojana Radovanović

#David Marković

#Ema Simonović

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Jovana Radonić

#Katarina Radulović

#Komnen Vuković

#Lenka Stojčević

#Leontina Vukomanović

#Lorena Janković

#Marijana Mićić

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#Sergej Pajić

#Sergej Ćetković

#Tatjana Savatić

#Todor Kitanović

'