AKTUELNO

Trudim se da svoja obećanja ispunim, a ovo mi je najdraže, rekao je Goran Vesić, gradski menadžer grada Beograda.

Takmičar iz druge sezone "Pinkovih zvezdica", Tomislav Milovanović iz Štrpca, dobio je sjajnu priliku da nastavi sa usavršavanjem kao stipendista grada Beograda.

Gradski menadžer grada Beograda, Goran Vesić, uručio je Tomi stipendiju za školovanje u Beogradu, a Toma će od septembra pohađati i muzičku školu u Pančevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Trudim se da svoja obećanja ispunim, a ovo mi je najdraže. Toma će dobiti stipendiju za sledeću godinu. Toma je upisan i u muzičku školu u Pančevu i od septembra će ići i u tu školu. Drago mi je što smo posle godinu dana uspeli da ispunimo obećanje i omogućimo Tomi nastavak muzičkog obrazovanja. Tomo, ovo je kompjuter za tebe - rekao je Goran Vesić, gradski menadžer grada Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prošle godine slučajno gledao finale "Pinkovih zvezdica" i kada sam čuo kako Toma peva, a da živi u gradu u kom nema muzičke škole, pozvao sam Leontinu i rekao joj da moramo da učinimo sve da njegov talenat ne propadne. On će svoje školovanje nastaviti ovde, u Beogradu, i dobiće priliku da se i muzički usavršava. Zato smo večeras tu i Tomo želimo ti mnogo uspeha - otkiro je Vesić.

Toma je bio oduševljen zbog prilike koja mu je pružena, a sasvim sigurno će muzičko obrazovanje pomoći u njegovom daljem napretku.

Autor: J. Vučić

#Goran Vesić

#Pinkove zvezdice

#Tomislav Milovanović

#emisija

'