AKTUELNO

Todore, čoveče, šta uradi? Toliko sam srećan što sam čuo ovu Adilovu pesmu u tvom fazonu, rekao je Sale.

Jedan od miljenika ženskog dela žirija je četrnaestogodišnji Todor Kitanović iz Niša. Todora je publika zavolela još u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", a u ovoj sezoni je emotivnim nastupima često znao da probudi more emocija.

Todor se predstavio trinaesti večeras pesmom od Adila "Veruj u nas".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Todore, čoveče, šta uradi? Toliko sam srećan jedan dečko što sam čuo ovu Adilovu pesmu  u tvom fazonu! Ti si pokazao koliko si ozbiljan pevač, skidam šešir, kapu, šta treba. Samo napred, držim ti fige u budućnosti - rekao je Sale.

- Ljubi te tetka tvoja! Rekla sam na početku takmičenja da ne mogu da dozvolim da se ponovi nepravda iz prve sezone kad si ispao. Izuzetno sam ponosna, kao najponosniji roditelj. Ono što ti emituješ sa te bine... Lep si, fantastičan si i mnogo ljudi me kontaktira i javlja da navija za tebe, i ja navijam za tebe - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ježila sam se večeras. Moram da priznam da nisam čula ovu pesmu, ali savršeno si otpevao i ovo mi je od večeras omiljena pesma - rekla je Jelena.

Pročitajte još: PRINCEZE STIGAO JE VAŠ PRINC: Todor u SAKOU OD PAPIRA napravio magiju! (VIDEO)

Ukoliko je Todor Kitanović vaš favorit, njegov redni broj je 14, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: TV Pink

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Todor Kitanović

#emisija

'