AKTUELNO

Ovaj talentovani takmičar će u petak, 23. juna u 14 časova u živom intervjuu govoriti o svemu što zanima publiku.

Todora Kitanovića iz Niša publika je imala priliku da upozna u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica". Ovaj talentovani mališan u trećoj sezoni pokazao je da je dodatno napredovao, a članice žirija Goca, Jelena i Leontina bile su oduševljene što se ponovo prijavio.

Foto: TV Pink Printscreen

Todor je u dosadašnjem takmičenju pokazao neverovatan talenat i sposobnost da prenese emociju kroz pesmu, ali i rasplače i razveseli sve članove stručnog žirija, kao i milionski auditorijum Televizije Pink.

Pročitajte još: PRINCEZE STIGAO JE VAŠ PRINC: Todor u SAKOU OD PAPIRA napravio magiju! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs, na veliko insistiranje naših čitalaca, neposredno pred prvo finalno veče, ugostiće sutra Todora Kitanovića koji će u lajv intervjuu na Fejsbuk stranici RTV Pink odgovarati na sva pitanja.

Foto: Printscreen Youtube

U komentarima ispod ovog posta možete postaviti pitanja svojoj omiljenoj "Pinkovoj zvezdici" Todoru Kitanoviću i ne propustite lajv intervju u petak u 14 časova!

Ne propustite prvu finalnu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", u petak, 23. juna, uživo od 21:15h, samo na Televiziji Pink!

Autor: J. V.

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Todor Kitanović

#emisija

'