AKTUELNO

Ti nemaš konkurenciju, to možda nije primereno reći, ali moram, rekla je Aleksandra.

Maestralni takmičar iz Splita Roko Blažević svojim glasom uspevao je da zadivi region. To je učinio i večeras izvodeći "Još uvek sanjam da smo zajedno" od Tošeta Proeskog.

Foto: TV Pink Printscreen

Članovi stručnog žirija i večeras su bili zadivljeni njegovim pevanjem i nisu štedeli reči hvale, ali ni dlanove kada je ovaj petnaestogodišnjak završio nastup.

Goca Tržan nije mogla da zaustavi suze zbog Rokovog nastupa, a ostali članovi žirija su ustali i aplaudirali mu.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ustala u jednom trenutku, jer to je bio zemljotres - rekla je Leontina.

- Veoma je teško govoriti posle ovakvog nastupa! Prvi razlog, izabrao si kompoziciju našeg prijatelja Tošeta Proeskog. Posle njegovog tragičnog odlaska, nije bilo nikog ko bi ga zamenio. Izabrao si njegovu pesmu i dodao tu neku modulaciju na kraju i treba, zašto da ne. Ja sam šokirana! Ti imaš dar da rastaviš čoveka i da ga sastaviš, ti imaš taj dar. I ova devojčica, ja sam fascinirana! Toliko si pomogla njemu da bude fenomenalan i divan. Ti nemaš konkurenciju, to možda nije primereno reći, ali moram - rekla je Aleksandra.

Prvo mi je mnogo žao što je pola 2 i što je verovatno veliki broj gledalaca u krevetu. Ja sam se danas oprostila od jedne jako drage osobe u životu i neću ga više nikada videti, ali te je on slušao večeras. Kao što sam se i od Tošeta oprostila. Da sam htela da pevam neku pesmu mom bratu to bi bilo ovo - rekla je Goca.

Ukoliko je Roko Blažević vaš favorit, njegov redni broj je 16, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: KAPA DOLE! Roko RASTURIO, SVI U ČUDU! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

#emisija

'