AKTUELNO

Otpevao nama dobro znanu pesmu i dirnuo sve.

Komnen Vuković je i pored prehlade sa kojom se bori, sjajno otpevao pesmu "Porodično blago", numeru iz istoimene serije koju u originalu izvodi Željko Samaradžić. Komnenu je danas na probi pozlilo, a to ga nije omelo da svojim nastupom dirne srca svih. On je svojim emotivnim nastupima i izborom pesama u dosadašnjem takmičenju znao da rasplače mnoge, a žiri ni večeras nije krio emocije koje je Komnen probudio kod njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još:

POZLILO PINKOVOJ ZVEZDICI: Da li će svi mališani biti spremni za večerašnju emisiju UŽIVO? (FOTO)

- Nikad bolje nije pevao! Nekako nas on sve podseti na neke važne stvari u životu. On nas je sve podsetio koliko je porodica važna. Bravo, Komnene, ovo je večeras bio pobednički nastup - rekla je Goca Tržan.

On mi dođe uvek kao mašina za vraćanje vremena. Mogu reći da je ovo njegov najbolji nastup do sada. Odličan, samo napred, do pobede, Komnene - rekao je Sergej.
Stvarno me je ganuo do suza. Ovaj nastup mi je bio baš potresan. Danas si pobedio i sebe i scenu, a "Dens fektori", bilo je neverovatno - priznala je Leontina.

- Decu treba pažljivo slušati. Oni su naši mali anđeli. Nastup je bio maestralan, a ti si bio pravi veliki pevač u telu malog dečaka - rekla je Aleksandra.

Ukoliko je Komnen Vuković vaš favorit, njegov redni broj je 8, a kako možete da glasate za njega, pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: OVACIJE ZA PERFEKTNOG KOMNENA! Kiki oduševljen: Kao ANĐELČIĆ da se spustio sa oblaka! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'