AKTUELNO

Sjajno ti ide, Lenka, ja sam oduševljena. Kompletno tobom, interpretacijom, harizmom. Želim ti sreću u superfinalu, rekla je Aleksandra.

Lenka Stojčević večeras se predstavila pesmom "Shape of you" koju u originalu izvodi Ed Širan. Ova dvanaestogodišnja Kragujevčanka još jednom je pokazala da na engleskom peva kao da joj je maternji, a njen specifičan glas i ovog puta je oduševio sve u studiju "Pinkovih zvezdica".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ona je tinejdž zvezda sa forimiranim vokalom! Dobro je što slušaš i stranu muziku. Za decu je jako važno da vežbaju na stranom jeziku. Sjajno ti ide, Lenka, ja sam oduševljena. Kompletno tobom, interpretacijom, harizmom. Želim ti sreću u superfinalu - rekla je Aleksandra.

Ne mogu da krijem da si ti takođe jedan od mojih favorita. Ti si spontana na jedan promišljen način. Tvoja pojava na sceni, karakteristična boja glasa, šmekerizam, sve mi se jako dopada i želim ti sreću u suprefinalu - rekla je Goca.

- Ona je od prvog dana toliko svoja, sigurna, nasmejana, tačna. Večeras ću ti dati novi nadimak, nisi samo Lenka nego Šećerlenka - rekao je Sergej.

Ukoliko je Lenka Stojčević vaš favorit, njen redni broj je 7, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: DIVA JE IZAŠLA NA SCENU: Pretačna Lenka ostavila ŽIRI U ČUDU! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Lenka Stojčević

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'