AKTUELNO

Imali smo priliku da se uverimo u to da na njegovu emociju ''pada'', i po mnogim mišljenjima, najstroži član žirija Goca Tržan koju su tokom takmičenja prozvali Grdana.

Vanserijski talenat Roko Blažević probudio je najtananije emocije svojim neverovatnim glasom, kako publike, tako i članova žirija popularnog dečijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'', a uspeo je da izbori i plasman u polufinale.

Foto: Pink.rs

On iz emisije u emisiju iznova oduševljava i ostavlja bez teksta gledaoce Pinkovih zvezdica, a kako kaže, svojim nastupima je veoma zadovoljan.

Veoma sam zadovoljna svojim nastupima u Pinkovim zvezdicama. I dalje ću se truditi da najpre zadovoljim svoja očekivanja, a onda i publiku i žiri. Za sada sve ide super, stekao sam mnogo drugara tokom takmičenja, svi smo se nekako sprijateljili. Najviše sam se zbližio sa Matijom Vitićem koji je ispao u petom krugu, ali smo nastavili druženje - kaže Roko za Pink.rs i otkriva da i on ima svoje favorite u Pinkovim zvezdicama.

Foto: Pink.rs

Imam par favorita među Zvezdicama. Naježim se dok slušam Lorenu, Žaklin i Lenku. One su moji favoriti, ali svi su super.

Pinkova zvezdica vanserijskog talenta svoju emociju najbolje ispoljava u baladama, a ne postoji član žirija kog nije uspeo da dirne pravo u srce dok peva ovakve pesme.

Najponosniji sam definitivno na nastup kada sam izvodio pesmu ''Purple Rain''. To je veoma emotivna pesma. Najviše se pronalazim u baladama jer volim te nežne melodije, lepe tekstove, pokušavam da ih osetim na svoj način. Mnogi se čude sa koliko emocija donesem neku pesmu koju ne bi mogli duplo stariji pevači od mene, ali ja se trudim da zamilsim neku scenu u svojoj glavi i da osetim tu emociju na svojoj koži - rekao je polufinalista treće sezone Pinkovih zvezdica.

Imali smo priliku da se uverimo u to da na Rokovu emociju ''pada'' i po mnogima najstroži član žirija Goca Tržan koju su tokom takmičenja prozvali Grdana. Ona je tokom njegovih nastupa nekoliko puta čak i zaplakala, a Roko otkriva da se na početku plašio Goce.

Foto: Printscreen

Ranije sam Gocu doživljavao kao najstrožeg člana žirija, a možda i jeste. A možda je ona slaba na moje pevanje, ona svaki put ima najbolju reakciju na moj nastup i svaki put željno iščekujem da čujem njen komentar kojeg sam se ranije bojao. Meni ona više nije Grdana, meni je ona super! Prema meni je možda ponekad jedino bila pomalo stroga Leontina, koju isto obožavam. Ona je samo bila nekoliko puta realna i rekla mi da su moji ukrasi ponekad preterani - rekao je Roko za naš portal i otkrio čiju muzičku karijeru priželjkuje.

Foto: TvPink Printscreen

Moj muzički uzor po vokalnoj tehnici je Kristina Agilera. Svaki put kad je slušam ja se naježim. Od domaćih izvođača to su definitivno Toše Proeski, Toni Cetinski i Oliver Dragojević. Voleo bih da jednog dana budem kao oni - kaže Pinkova zvezdica kroz osmeh.

On ne krije da u populanom dečijem takmičenju priželjkuje pobedu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Voleo bih da pobedim, ali neću da to očekujem da se ne bih posle razočarao - završava Roko za Pink.rs.

Ne propustite polufinale najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice", u petak, 16. juna, uživo od 21:30h, samo na Televiziji Pink:

Autor: M. K.

#Pink

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

'