AKTUELNO

Jako je teško pevati ovu pesmu, a ti si to večeras izveo besprekorno, rekla je ova članica žirija.

Poslednji u drugoj grupi večeras je nastupio Todor Kitanović. Todor je otpevao pesmu "Poljsko cveće" Tošeta Proeskog i po ko zna koji put sve ostavio bez daha, a posebno članice žirija koje Todora pamte još iz prve sezone "Pinkovih zvezdica".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ljube te tetke tvoje i vole najviše na svetu, rekla je Goca čim je Todor završio i dodala:
Privatno je on vrlo pričljiv i vrlo nevaljao, a strašno se folira kad izdađe na scenu. I meni je to potpuno genijalno kako izgleda kao dobar dečak. To je jedna baraba. Ovako, Todore, tvoj tetke ponosne da ti kažu nešto, ovo je pesma koja nije nikada doživela ovakvo izvođenje. Pokušavali su mnogi, ali nisu uspeli. Moram ti reći da je jedino tvoja interpretacija dostojna originalu. Jako je teško pevati ovu pesmu, a ti si to večeras izveo besprekorno! Ti si moj pobednik u svakom smislu te reči!

Foto: TV Pink Printscreen

Goca mu je obećala da se u ovoj sezoni neće desiti da napusti takmičenje u Specijal emisiji, kao što se desilo u prvoj sezoni. Ostali članovi žirija složili su se da je Todorov nastup bio maestralan.

Iz ove grupe diretkno u polufinalne emisije prošli su Todor Kitanović i Marina Stanković, dok će se Sofija Đekić i Komnen Vuković boriti u duelu za nastavak takmičenja.

- Imamo jedno iznenađenje kojim želimo da se zahvalimo Todoru što nije otišao na svoje matursko veče, što je ostao ovde sa nama. Veliki aplauz za njega. Todore, kreni, možda i stigneš - rekla je Marijana Mićić, a Roko i Lorena su doneli tortu za Todora.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: EKSPLOZIJA NA SCENI PINKOVIH ZVEZDICA: Todorov energičan nastup RASPAMETIO SVE! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Todor Kitanović

#emisija

'