AKTUELNO

Evo ja ću da ti kažem nešto, prvo, propevao si! U odnosu na prvu emisiju kad si se pojavio i sada, to su dva različita Sergeja. Sjajno si pevao večeras, rekla je Goca.

Prvi dečak koji je nastupio večeras je Sergej Pajić. Sergej je otpevao pesmu "Bebo" grupe "Alisa". On je u svom stilu energičnim nastupom zadivio članove stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Evo ja ću da ti kažem nešto, prvo, propevao si! U odnosu na prvu emisiju kad si se pojavio i sada, to su dva različita Sergeja. Sjajno si pevao večeras! Bez obzira na to što si ostao u svojoj sigurnoj zoni, pevao si za aplauz ozbiljan. E sad, da budem iskrena, svi imate mali hendikep jer je Lorena sa vama u grupi. Bio si perfektan večeras! Tvoja energija, to je to, tako treba da izgleda zvezda - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne brinem se za njega uopšte! Sigurno zvezda! Stajling, izgled, glas, osmeh, sve. Mislim da je to ono što tvoja publika traži - rekao je Kiki Lesendrić.

Foto: TvPink Printscreen

Zvezdo, zvezdo, tebe volim ja, ti si naša zvezdica - otpevala je Sergeju Leontina i tako iskazala svoje mišljenje o njegovom nastupu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ENERGETSKA BOMBA: Sergej BRILJIRAO, region dobio novu ROK ZVEZDU! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Takmičenje

#emisija

'