AKTUELNO

Slatka si, zvrk si, igraš i sada još i pevaš - zaključio je Sale.

Jovana Radonić večeras se predstavila ''Došle su mi moje bube'' koju u originalu izvodi grupa Suncokreti. Ona je ponovo dobila svih pet glasova žirija i bila je presrećna zbog toga.

- Koliko si ti ozbiljna pevačica - oduševljena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Mnog si napredovala dete. Sa kim vežbaš - zanimalo je Saleta, a Jovana mu je otkrila ko je u pitanju.

- Slatka si, zvrk si, igraš i sada još i pevaš. Ne znam kako to objašnjava tvoja vaspitačica, ali odlično je - dodao je Sale.

- Sada si pokazala svima ovde da si ti apsolutni sluhista. Ući iz akapela pevanja u matricu je nešto što mogu samo apsolutni sluhista. Pod hitno neka muzička, pevanje i vežbanje nekog instrumenta - kazala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Znaš koja je razlika od kad sam te ja prvi put čula u Rumi do danas? Ti si sada nebo i zemlja. Onda si bila blentava, a sada si ozbiljna pevačica. Meni se to sviđa jer to tako treba da bude. Ne gubi koncentraciju, skoncentriši se... Ovo jeste jedan od najboljih tvojih pesama i najteža pesma koju si izabrala - objasnila je Goca.

- Ona je čist talenat, ljubav, zdravlje. Nemoj nikada da odeš iz ove zemlje jer naš narod treba da se duhovno hrani tvojim talentom - dodala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Vratili smo se u prošlost. To znači da je David otišao u ženski WC - rekla je Jovana i nasmejala čitav studio.

- Ti rasteš u ozbiljnu malu zvezdu. Konkretno i tačno. Bila si najmirnija na sceni od kako te poznajemo - kratak je bio Sergej.

Autor: B. Radonić

#Jovana Radonić

#Pinkove zvezdice

'