AKTUELNO

Tržanova je molila takmičarku da napusti Srbiju.

Lorena Janković u emisiji ''Pinkove zvezdice'' večeras se predstavila pesmom Zdravka Čolića koju je obradila Nina Badrić ''Prava stvar''. Nakon interpretacije, Lorena se plasirala direktno u dalje takmičenje, a žiri je bio oduševljen.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si van konkurancije u ovom takmičenju. Nepravedno je da se Roko i ti takmičite sa ostalima. Isto kao što je nepravedno da se mala Jovana takmiči sa svima vama jer je i ona posebna. Sve ove snimke sa ovih nastupa šalji nekom stranom producentu jer ja ne bih volela da tvoj talenat ostane zakopan ovde na Balkanu. Tvoj talenat je mnogo veći od Balkana. Napolju se mnogo više ceni talenat. Ti si dijamant i budi uporna da odeš odavde jer ti to zaslužuješ - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- U pravu je Goca. Nećeš verovati koliko producenata pevače nađe preko Jutjuba. Ja sam čula da si ti na solo pevanju - kazala je Leontina koja je želela da čuje njen vokal.

- Otići će ona u inostranstvo i bez naše pomoći - zaključila je Leontina kada je čula.

Foto: TvPink Printscreen

- Odličan ti je nastup, čestitam ti na prolasku dalje - kratak je bio Sale.

- Kada sam ja počeo da pevam stvari nisu bile kakve sam ja zamišljao, ali ja sam imao inat i želju da budem pevač - otkrio je Sergej takmičarki.

Goca je ponovo iskoristila priliku da posavetuje Lorenu da ode iz Srbije jer njene glasovne mogućnosti i talenat koji ima zaslužuju veću pažnju.

Autor: B. Radonić

#Ja imam talenat

#Lorena Janković

'