AKTUELNO

Ponovo je doneo more emocija na Pinkovu scenu.

Komnen Vuković predstavio se pesmom ''Čerge'' Zlatka Pejaković u ''Pinkovim zvezdicama''. On će se predstaviti još jednom u baražu jer nije dobio svih pet.

Foto: TvPink Printscreen

- Nije ovo sunce moje pesma za tebe, ovo nije pesma za ovo takmičenje. Visoko je i ti sve vreme tu nešto uzdišeš i jecaš, ali ne na lep način. Nije mi se to dopalo. Ovo nije ni za ovaj krug, a nije ni za tebe - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja bih nagradio to što je on goreo od početka do kraja. On je borac - dodao je Sergej Ćetković.

- Meni je tata ovo pevao celo detinjstvo i uvek me to vrati u detinjstvo. Emotivno sam vezana za ovu pesmu. On je kroz ovu pesmu dao dušu iako tehnički nije bio tačan - istakla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Ono što je on imao, falilo je svima pre njega. Jeste četvorka, ali pohvale za to što si izgarao na sceni. Stajling je fenomenalan - dodao je Sergej.

- Dance Fectory i Komenen su dočarali ovu pesmu u potpunosti. Što se tiče pevanja, on ima u sebi to nešto što zna da dirne čoveka u dušu. Ti si jedan poseban i meni jako drag mladić. Svaka čast na hraborsti što si se odlučio da otpevaš jednu ovakvu pesmu - pohvalio je Sale Komenana.

Autor: B. Radonić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

'