AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan na njenu interpretaciju.

Aiša Kamešničanin predstavila se pesmom ''Gde da odem da te ne volim'' koju u originalu izvodi Jelena Tomašević. Ona će se ipak ponovo predstaviti u baražu jer glas nije dobila od Goce Tržan.

- Matrica je bila preglasna - kazao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Kada se Jelena podigla, Ajša se raspala - dodala je Goca.

- Bučna matrica, a ti se vraćaš u donju lagu i onda ne čuješ matricu. Stavi prstić na uvce da bi čula sebe zbog matice koja je bučna. U ovakvim situacijama greške su neminovne. Meni je sve ovo bilo prelepo i znalački. Zrelo i odraslo - kazala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti si već neprecizno ušla u prvi refren i to je veliki problem. Ovu pesmu kad ne pevaš precizno zvuči konfuzno. Bićeš ti dobra u baražu - rekla je Goca.

- Leontina je sve rekla. Svaka čast na hrabrosti i lepo si pevala. To što se dogodilo - dogodilo se, ali ja verujem da će to biti dobro u baražu - istakao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Sazrela si mi, sad izgledaš kao devojka. Ovu pesmu je pisao Toše Proeski i meni je ova pesma posebna zbog toga. Ona se odlično snašla. U refrenima si bila tačna. Ostalo su ti moje kolege već rekle, želim ti sreću u baražu - iskrena je bila Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- I u poslednjim sekundama se promeni rezultat zato moraš da budeš dobra sve vreme. Povedi računa kako uzimaš vazduh i vodi računa o tome - savetovao je Sergej takmičarku.

Autor: B. Radonić

#Aiša Kamešničanin

#Pinkove zvezdice

'