AKTUELNO

Oduševila je sve u Pinkovom studiju.

Bojana Radovanović večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' napravila je spektakl na sceni izvedbom miks pesama ''Freed from desire'', ''Sweet dreams'' i ''Neko te ima noćas''. Žiri je poslao direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Zamalo četvorka. Malo mi je falilo da pritisnem crveni taster i to samo zbog opreznosti kao i sa ostalim takmičarima. U početku mi je bilo nerazgovetno, nisam znao na kom jeziku pevaš, stvarno. Da me ne shvatiš pogrešno, bilo je super, ali nije bilo kao prošli put - kazao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Ona pametno gradi svoj nastup. Odličan miks pesama napraviš i uvek želim da vidim kakav si šou napravila na sceni. Nije bilo perfektno pevanje, ali meni to uopšte nije smetalo. Mislim da si na dobrom putu, razlikuješ se jer jedina praviš ovaj miks pesama - dodala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni si bila najblaže rečeno sjajna. Ono što podrazumeva naš posao nije da samo pevaš tačno. Recimo Madona je znala da odabere pesmu, zna da napravi šou na sceni i zato je na vrhu i dalje. Nama je zasmetalo što ovde nema mnogo pevanja, ali meni je to potpuno kul. Nastavi ovako i radi na tome da nadograđuješ svoj vokal - istakla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- U pravu je Goca jer ovakav šou program kakav ti praviš retko koji kandidtat to isto radi. Tvoja sigurnost u toku interpretacije nas drži gore. Čini mi se da je sve bilo dobro uvežbano i da je tvoj rad doveo do ovakvog nastupa - rekla je Leontina.

- Mene zanima koji je to kasetofon iza. Znaš li ti šta je to uopšte? Kada si se ti rodila, to je već zamenjeno diskovima. Što se tiče tvog nastupa, meni je falilo samo još malo tvog angažovanja i igranja na sceni - zaključio je Sale Cvetković.

Autor: B. Radonić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

'