AKTUELNO

Svoje pevanje dovela je do savršenstva.

Ema Simonović je treća takmičarka koja se predstavila stručnom žiriju ''Pinkovih zvezdica'' koja se predstavila pesmom ''Hajde da ludujemo ove noći'' koju u originalu izvodi Tajči. Ona je raspametila žiri i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

- Ema, hvala ti puno što si deo ovog programa i što su deo ovog šou programa. Nešto se jako lepo desilo sa tvojim glasom. Sve zvuči zdravo i lepo i mnogo si tačna u svom pevanju. Sve si nas razgalila - iskrena je bila Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da si ti sa ovim tvojim šouom na sceni otvorila sebi neka nova vrata. Nekako si mnogo stabilnija i sigurnija. Lepše izgovaraš slova i glas ti je otvoren i kristalan i čist. Ja se nadam da će ti ova petica biti još jedan vetar u leđa - objasnila je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovo je bilo i dobro i energično. Svaki ton je bio na svom mestu i bilo nam je lepo i baš smo uživali - dodao je Sale.

- Mi smo upravo bili u Diznilendu. Posle svih komplimenata koje si dobila meni ostaje samo da ti čestitam. Drago mi je da si uživala i svidelo mi se kako si igrala. Vidi se da si napredovala i preslatka si - kazala je Jelena koja je primetila da su na sceni Mini i Miki Maus.

Foto: TvPink Printscreen

- Kad nam peva Ema ja se pitam šta to lepo sprema. Uživala si na sceni i prenela si to i na nas. Želim ti srećan put u superfinale - kazao je Sergej.

Autor: B. Radonić

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice

'