AKTUELNO

Žiri je pre dve nedelje napravio mali presedan, zbog čega će sada biti na velikim mukama.

Počinje još jedna nezaboravna i spektakularna muzička emisija za najmlađe, ''Pinkove zvezdice''. I večeras je publiku pozdravila šarmantna voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

- Dobro veče i dobro došli. Bližimo se polufinalnim emisijama kada ćete se i vi, draga publiko, uključiti i kada ćemo odabrati treću Pinkovu zvezdicu. Ja ću sada pozvati naš žiri - otkrila je Marijana Mićić na samom početku emisije, a potom podsetila žiri da će večeras imati izuzetno tešku odluku.

Foto: TvPink Printscreen

- Pošto ste pre dve nedelje bili vrlo velikodušni i niste želeli nikog, da tako kažem, da izbacite, večeras ćete morati to da učnite dva puta. Njih 13-oro će pevati večeras, ali ne ispada jedan nego njih dvoje - istakla je voditeljka.

Foto: TvPink Printscreen

Leontina Vukomanović pozvala je gledaoce da posete Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu i pogledaju mjuzikl "Tesla i bitka na magnetnom polju" u kom igraju Zvezdice iz sve tri sezone. Žiri se našalio, a potom otkrio žiriju kada i gde nastupaju narednih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej Ćetković, Goca Tržan, Jelena Tomašević, Leontina Vukomanović i Sale Cvetković vratili su se u osnovne pozicije i spektakl u ''Pinkovim zvezdicama'' je počeo.

Autor: B. R.

#Goca Tržan

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

'