AKTUELNO

Žiri se složio da je Marina odabrala pesmu koja je izuzetno teška.

Marina Stanković predstavila se pesmom ''Sve će to mila moja'' Bjelog dugmeta i oduševila žiri ''Pinkovih zvezdica'', međutim Leontina Vukomanović joj nije dala glas, pa će ponovo pevati u baražu.

Foto: TvPink Printscreen

- Reduša je nešto vrlo ljuta - bežite joj s puta. Viče, praska, psuje, kara i ovako progovara. Eto vi'š taj prokleti miš - recitovao je Milan Stanković.

- Mislim da je duh Sergeja Ćetkovića ušao u Milana Stankovića. Da li bi svi ostali da bi ovo ostala četvorka? Previše je pevala u smislu ispevavala. Kad treba da eksplodira refren, ona padne - objasnila je Leontina.

Foto: Printscreen Youtube

- Dosta je trebalo da se radi sa tobom. Mislim da nije bilo pametno da odabereš ovu pesmu i da nisi stigla da je spremiš dobro - iskren je bio Milan.

- Ovo je mogla da bude neka druga pesma koja bi ti pristajala. Ovde nisi uspela da se iskobeljaš iz matrice. Nisi bila ubedljiva i ja te molim da u baražu budeš ono što jesi i izabereš pesmu koja ti pristaje - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- U ovoj varijanti je strofa dobila prednost u odnosu na refren. Previše dugih nota za moj ukus. Sve je bilo ravno, nije bilo emocije na koju smo mi navikli - istakao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo lepo. Strofa je imala dosta falševa i refren je nastavljao da leluja. Oba puta je bio malkice niže. Falš se svima dešava. Ta čudna interpretacije sa jačom strofom i slabijim refrenom, meni se dopala. Ja sam te prvi put slušao dole i tvoja boja glasa je predobra. Svaka ti čast na hrabrosti da se uhvatiš sa ovom pesmom koja je premoćna i predobra - rekao je Sale.

Autor: B. Radonić

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice

'