AKTUELNO

Ona je u jednom trenutku svoje izvedbe pala na kolena i nastavila da peva, što je mnoge fasciniralo.

Takmičarka ''Pinkovih zvezdica'' Sofija Đekić predstavila se pesmom ''Žute dunje'' koju u originalu izvodi grupa ''Indexi''. Svi članovi žirija podigli su svoje stolice i ona je prošla u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Prelep nastup, čestitam - rekla je Marijana Mićić čim se popela na binu.

- Matrica je bila čudna i falilo mi je malo ritma, ali tvoja emocija je bila fenomenalna i ja sam se ježio sve vreme. Svaka ti čast - rekao je Sergej.

- Bravo Sofka. Možda je bilo malo problema sa ritmom, ali takva je matrica. Samo to može da se zameri, ali sve ostalo je bilo božanstveno. Kao i obično, nastup je bio odličan - dodala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću večeras biti crna ovca u žiriju jer sam sav u crnom i da kažem šta mi se nije dopalo. Mislim da je na svakom mestu bilo dosta etno jodla. To je previše i to mi kvari svaki utisak. Mislim da je bitnije da pevaš emotivnije i da nema potrebe da bude toliko zvukova. Čuli smo da to možeš da izvedeš. Razumem da ti je Jelena Tomašević uzor, pa samo poslušaj kako ona to radi. Nađi meru - savetovao je Milan takmičarku.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam rekla Milanu da si nesporno dobra pevačica, ali estetika ti je pogrešna. Da te je neko saslušao samo u prvoj strofi, pomislio bi čovek ''Vau'', ovako je bilo previše. Nemojte da pevate da biste pevali. Pevač postoji da bi otpevao pesmu, a ne da bi pokazao koliko je pevač. U muzici se uživa i u muzici treba naći meru. Nemoj da rizikuješ da završiš u baražu - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš prelepu tehniku i prelepu boju glasa. Ja sam u jednom trenutku bio primoran da izvadim slušalice. Ja više nisam znao šta slušam. Nisam mogao da ukačim tekst. To baš moraš da izbegneš. Imaš par puta mogućnost da prodaš foricu, ali sad taj etno momenta koristi samo na pojedinim mestima i u meri. Tim jodlom ne možeš da nam doneseš emociju - iskren je bio Sale.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Sofija Đekić

'