AKTUELNO

Roko je ponovo uspeo da nadmaši sebe.

Maestralni Roko Blažević (15) iz Splita ovog puta je odlučio da raspameti žiri "Pinkovih zvezdica" pesmom "Bacila je sve niz rijeku", koju u originalu pevaju Indexi.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca Tržan mu je, kao i uvek, prva dala glas, a onda su i ostali polako pritisnuli zelene tastere.

Foto: TV Pink Printscreen

Plesačice koje su bile sa njim na bini dale su dodatnu draž pesmi koju je on otpevao na svoj način.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je bila na ivici suza, ali nije zaplakala do kraja pesme, a svi članovi žirija su mu na kraju aplaudirali.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti nam dođeš kao ne šlag na torti već ona trešnjica na kraju. I nemam reči. Super odabir pesme. Super, ti se uvek ovako pred izlazak na scenu "šupi" u nogu da to bolje zazvuči -našalio se Sergej Ćetković na konto toga što se Roko ponovo povredio udarivši o ivicu vrata istim nožnim prstom.

- Ne znam da li si 28. ili 29. jula u Splitu, ali vidimo se, dođi da pevamo zajedno - dodao je Sergej, što je Roka iznenadilo, pa mu se od srca zahvalio i obećao da će doći.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovo ja tako dobra obrada bila i sve to stoji sve na svom mestu, svaki ukras, emocija, kontrola glasa, i na kraju da začiniš "stivivonderski". Toliko mi se svideo ceo nastup, toliko je ovo originalno bilo - rekla mu je Jelena Tomašević.

- Mislim da je tvoj problem bio što ovo nije balkanska verzija pesme, ovo je više svetski R'n'B'. Ovo je pesma koja traži od tebe ono što najbolje radiš, a što se tiče pevanja ti si to savršeno odradio, toliko da si preterao u savršenosti - objasnila mu je Goca i otkrila da ga je pročitala da se zaljubio, pa onda dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

- Čini mi se da si ti danas doneo ovu pesmu kao što bi je možda Bočeli doneo - zaključila je Goca.

Roko je, naravno, sa svih pet glasova lagano prošao dalje, pa ćemo ga gledati još jednom, čemu se sigurno ceo region raduje.

Autor: V. T.

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

'