AKTUELNO

Ja se izvinjavam žiriju i svima koji su se nadali da mogu više, ali nisam mogla zato što smo imali smrtni slučaj, rekla je ova takmičarka.

Nakon rođendanske proslave Bojane Radovanović i njenog sjajnog nastupa, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Aiša Kamešničanin. Aiša je otpevala hit Adila Maksutovića "Maskenbal". Ona je dobila četiri glasa, jer je Goca ovog puta ostala dole.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ja se izvinjavam žiriju i svima koji su se nadali da mogu više, ali nisam mogla zato što smo imali smrtni slučaj. Moja nana je preminula pre dva dana - rekla je Aiša koja nije mogla da se suzdrži da ne zaplače.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Vidi, ima važnijih stvari od toga kako ćeš proći na Zvezdicama. Ovo je jedna od situacija u kojima to vidiš. Bila je interpretacija dosta drhtava. U tvom glasu se čuje ta nesigurnosr. Da te ja ne "peglam" više, četvorka je super ocena za to što se tebi izdešavalo, nisi ni mogla da pevaš bolje, sve je okej - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Prošli put nas je sve iznendaila jednom stabilnom interpretacijom. Ova pesma je zaista božanstvena, neobičan aranžman, neobična melodijska linija, ali je zato jako teška za pevanje. Počela si božanstveno, tako si napravila lepu atmosferu, a tačno na pola ti je pobegla koncentracija. Inače imaš divnu boju glasa i sigurna sam da možeš ovo mnogo bolje da otpevaš. Sada si nam i rekla zbog čega si odsutna i žao mi je što se tako osećaš, ali eto, uz tebe smo - rekla je Jelena Tomašević.

Pročitajte još: BAJKOVITO: Aiša pokazala DRASTIČNU promenu! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

- Pretežak zadatak za tebe i da nije ova situacija. Previše nota i svega da bi ušla u koštac sa pesmom. Ali četvorka je dobra ocena i mi uvek očekujemo, i znamo da ti možeš da nam daš najbolje, tako da, u baražu se potrudi - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Aiša Kamešničanin

#Pinkove zvezdice

#emisija

'