AKTUELNO

Ovo je maestralno! Tako dobar miks, tako je sve bilo napravljeno kao da je za studio, rekla je Jelena Tomašević.

Bojana Radovanović otpevala je miks pesama od muzičke grupe "Boney M" "Daddy cool / Rasputin / Sunny". Ona je svojim sjajnim nastupom oduševila članove žirija koji su već na samom početku dali svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je maestralno! Tako dobar miks, tako je sve bilo napravljeno kao da je za studio. Lajv pevanje, a kao studijsko, svaka ti čast. Kao u nekoj diskoteci, a imali smo i disko kuglu - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Da, kompletno! Ona se uvek potrudi i napravi pravi scenski doživljaj, bilo je super. Odličan Boni M, fenomenalno. Ali ipak, daj ti nama malo uživo, ja ipak ne verujem da je ovo sve bilo uživo - rekao je Sergej Ćetković, a Bojana je otpevala deo pesme "Sunny".

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta, ono što je meni najdraže u celom ovom performansu i u odnosu na sve tvoje nastupe, jeste to što mi se čini da od kada si se pojavila onako poluzainteresovano na onom hovrebordu, kao "previše sam kul" pretvorila si se u jednu vrlo ozbiljnu devojčicu. Ozbiljno si radila na sebi, to ne može svako. I zato ti se ja lično divim kao odrasla osoba jer je malo dece koje mogu da prepoznaju našu dobronamernost. Ali ti si izuzetno ozbiljna - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija su se složili da je njen nastup bio sjajan i da je napravila odličan izbor za miks kojim se predstavila večeras. Ono po čemu će Bojana još pamtiti ovo veče jeste i rođendansko iznenađenje koje su joj priredili mališani iz "Pinkovih zvezdica", Bojanina mama, kao i produkcija Televizije Pink.

Pročitajte još: BOJANIN KABARE: Ona je spremna za SVETSKU SCENU! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'