AKTUELNO

Ti si mene napunila pozitivnom energijom za narednih godinu dana. Hvala ti puno, rekla je Goca.

Ema Simović večeras je na sceni "Pinkovih zvezdica" otpevala hit grupe Novi fosili "Ja sam za ples". Ema sa plesnom grupom napravila spektakl i naterala publiku i žiri da zaigra. I ova takmičarka oduševila je članove stručnog žirija i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Emice, ti si pobedila! Večeras si baš pobedila. Mislim da ti je ova pesma toliko legla i skokovi oni, i strofe, i refreni! Predivna si bila i moram da pohvalim "Fanki flaj" ekipicu, svaka vam čast. Sve je bilo divno - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Ema ne znam šta da ti kažem, toliko sigurna u svoje pevanje, a razigrana sve vreme. Taj tvoj stajling, ti izgledaš kao da si izašla iz nekog časopisa za decu, svaka ti čast! Pun pogodak, i pesma, i plesna grupa, i ti, i sve kako si se spremila - rekla je Leontina.

Pročitajte još: POKLONČIĆ S MAŠNICOM: Ema šećerlema RASTOPILA SVA SRCA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Razmišljam nešto, a verujem da i moje kolege slično razmišljaju- ti si mene napunila pozitivnom energijom za narednih godinu dana. Hvala ti puno! Izuzetno ste bili svi divni. Ja sam preponosna na sve vas, toliko ste bili svi sjajni, lepo ste izgledali, igrali, ja vam dajem veliki poklon, svaka čast - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Ema Simonović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'