AKTUELNO

Ne propustite najtalentovanije mališane u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmčenju na ovim prostorima.

Večeras će iz studija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu "Pinkove zvezdice" biti poslata najlepša poruka.

Naime, članovi žirija su zajedno otpevali dečiju pesmu "U svetu postoji jedno carstvo" i time oduševili publiku u studiju, ali i voditeljku Marijanu Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nakon veselog početka, imaćete priliku da vidite nastupe naših Zvezdica koji će vam jednostavno zastati dah. U ovoj emisiji na veliku scenu vraća se Roko Blažević, koji će, kao i uvek, svojom inetrpretacijom poptuno oboriti žiri s nogu.

Foto: TvPink Printscreen

Valentina Stojanović će se predstaviti pesmom "Svoja i tvoja" Marije Šerifović, na njeno emotivno izvođenje niko nije ostao ravnodušan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si stvarno naš ponos, u svakom smislu te reči - rekla je Goca Tržan Valentini.

Foto: TvPink Printscreen

Naše Zvezdice ispričaće i priče koje će nas sve pogoditi.

- Imali smo smrtni slučaj. Moja baka je preminula pre dva dana - rekla je Aiša Kamešničanin, koja se rasplakala, nakon čega je Marijana pokušala da je uteši.

Foto: Printscreen Youtube

Ipak, nakon suza, na velikoj sceni sve je bilo spremno za slavlje! Naime, Bojanu Radovanović, kojoj je bio 12. rođendan, obradovali su ostali takmičari i priredili joj žurku za pamćenje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Večeras vas očekuje i nastup najmlađe Zvezdice, Jovane Radonić. Ovo su sve razlozi zbog kojih ne smete propustiti novu emisiju vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", večeras od 21:30h samo na Televiziji Pink!

Pink.rs

#Aiša Kamešničanin

#Bojana Radovanović

#Jovana Radonić

#Marijana Mićić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'