AKTUELNO

Mogu da kažem da ti je izvrsna boja glasa i da imaš jak glas, krupan, veliki, očaravajući, rekao je Sale Cvetković.

Adriana Salahović iz Beograda otpevala je "Rise like a Phoenix" od Končite Vurst. Žiri nije mogao da sakrije oduševljenje ovim Adrianinim nastupom i ona je dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo večeras definitivno u velikom problemu jer ako će svi ovako da pevaju i ako će sve ovako da izgleda, onda smo ga nagrabusili. Samo ću dati jedan komentar, fantastičan nastup, pevanje je bilo jako jako dobro. Nema potrebe da se plašiš tih visokih tonova jer svaki će da izađe bez problema, a večeras si pokazala da imaš strah. Super, sve je bilo za pet - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Fantastična pesma, otpevala si stvarno fantastično. Mogu da kažem da ti je izvrsna boja glasa i da imaš jak glas, krupan, veliki, očaravajući - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Zadovoljna sam načinom na koji si shvatila naše kritike. Nije te to pokolebalo, nisi pala, nego si iz inata radila na sebi i to mi se svidelo u tvojoj interpretaciji. Odlična pesma. Bravo, svaka čast - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Baš sam htela da kažem da je veliki rizik izabrati ovakvu pesmu, ovako tešku pesmu. Ti si pokazala koliko si veliki igrač i ja ti na tome čestitam, ovo je tvoj veliki povratak - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Adriana Salahović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'