AKTUELNO

Harizmatična Pinkova zvezdica iz emisije u emisiju ostavlja žiri bez daha svojim nastupima.

Dvanaestogodišnja Žaklin Tarakči iz Sofije već nakon prvog nastupa na sceni "Pinkovih zvezdica" osvojila srca je publike, ali i članova stručnog žirija. Ona je pokazala ogroman talenat za pevanje, a u intervjuu za Pink.rs Žaklin otkriva da li ima tremu pred nastup, koji član žirija joj je najstroži i još mnogo toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Žaklin kaže da je u rodnoj Sofiji svi podržavaju i sa nestrpljenjem iščekuju svaki njen nastup.

Moji drugari me podržavaju u takmičenju “Pinkove zvezdice“ i svaki put nakon emisije mi se javljaju i kažu da im se baš svideo moj nastup i daju mi podršku da nastavim tako - rekla je Žaklin za Pink.rs

I dok je njeni najbliži podržavaju, ova Pinkova zvezdica ističe da joj je i podrška žirija važna.

- Žiri mi svaki put daje jako lepe komentare, a to me motiviše da budem još bolja i da se za svaki nastup spremim i navežbam dobro. Ne plašim se ničijeg komentara jer su svi divni i veliki pevači - istakla je ova takmičarka.

Foto: Pink.rs

Žaklin Tarakči je ovo drugo takmičenje u kom se predstavlja budući da je u bugarskom izdanju šou programa "Ja imam talenat" osvojila četvrto mesto. Ona je istakla da ima nekoliko muzičkih idola, a jednog od svojih idola je imala priliku i da upozna.

Foto: Privatna arhiva

Moj muzički idol je Bijonse i bila bi mi čast da jednog dana nastupam sa njom, to bi mi zaista bilo ostvarenje sna. Ja nju obožavam, ona mi stoji na pozadini telefona. Međutim, moram da pomenem i Laru Fabijan sa kojom sam imala priliku da se upoznam. Išli smo u Rumuniju na njen koncert i posle koncerta sam se upoznala sa njom,

Foto: Privatna arhiva

Ukoliko ste propustili maestralne nastupe Žaklin Tarakči u šestom krugu, u nastavku možete videti i čuti ovu sjajnu Pinkovu zvezdicu.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#emisija

#Žaklin Tarakči

'