AKTUELNO

Stajling ti je super, baš si u rok fazonu i super je što neko i dalje sluša i peva rokenrol. Dopada mi se izbor pesme, a bar jedna neka ti bude veselija, rekao je Sale Tropiko.

Petra Blagojević iz Niša večeras se predstavila pesmom "Bivši dragi" od Aleksandre Radović. Ovoga puta Petra je dobila četiri glasa stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Lepo, ali tačno se vidi koliko ne voli da peva na srpskom. Ti si bre rokerka, treba da zagrizeš pesmu. Fenomenalan alt imaš, ali se čuje da prezireš da pevaš na srpskom - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon prvog nastupa uz pratnju plesača Petra je otpevala "Still loving you". Sergeju se ovo posebno dopalo, pa je Petra uz njegov glas sa svih pet prošla direktno u sedmi krug.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da ti glasić danas nije u najboljem stanju, jer slušajući te svih ovih emisija unazad, uvek ti je glas bio besprekorno zdrav, a sad se čulo na pojedinim mestima kao da si prehlađena. Falilo mi je da se opustiš - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Složio bih se sa drugarima iz klupe, usvoji ovo što su ti rekli. Ja bih voleo da sledeći put bude neka veselija pesma jer si ti uvek nasmejana i vedra. Stajling ti je super, baš si u rok fazonu i super je što neko i dalje sluša i peva rokenrol. Dopada mi se izbor pesme, a bar jedna neka ti bude veselija - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj šesti krug bismo mogli da nazovemo "Ušteđevina" jer se svi štede. Što se tiče prve pesme, strofe su bile oble, pune, odlične. U drugoj pesmi sam prepoznao tebe - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Petra Blagojević

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#pevač

'