AKTUELNO

Uvek idi na tu kartu, da nas svojom dušom i interpretacijom ganeš. Navijamo za tebe, rekla je Jelena Tomašević.

Četvrta po redu večeras u "Pinkovim zvezdicama" predstavila se Valentina Stojanović.  Ona je prvo otpevala hit Plavog orkestra "Ako su to samo bile laži" i dobila tri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Za svoj drugi večerašnji nastup Valentina je izabrala hit Parnog valjka "Dođi". Ona je nakon ovog emotivnog nastupa dobila svih pet glasova i sigurno mesto u sedmom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Valentina, zamolila bih te da pažljivije biraš intonacije. Obe pesme su ti bile preniske. Dobila si nešto u tom donjem spektru glasa što je božanstveno. Druga pesma je bila mnogo emotivnija i mnogo ti je bolje legla - rekla je, između ostalog, Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Mislim da je najveći problem bio određivanje tonaliteta i da ti je to smetalo da se razmašeš i uneseš svoju dušicu, kao što ti inače radiš. Kao što si to uradila prošli put i rasplakala celu Srbiju, ti to umeš da radiš. Uvek idi na tu kartu, da nas svojom dušom i interpretacijom ganeš. Navijamo za tebe - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Mogu samo da se složim sa njima. Super je promena, ja volim promene najviše na svetu, ali volim pametne promene - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Valentina Stojanović

#emisija

'