AKTUELNO

Hvala ti na ovom spektaklu, ovo je baš bio spektakl. Bilo je predivno, baš ste bili divni i vidimo da ste uživali, rekao je Sale Tropiko.

Lara Božinović iz Beograda za svoju prvu pesmu večeras je izabrala hit Tanje Banjanin "Ja činim sve". Buduća ministarka kulture, kako je na samom početku takmičenja najavila da će biti, nakon prvog nastupa dobila je svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon sjajnog prvog nastupa, Lara je otpevala od Nevene Božović "Pogledaj me". Sa sjajnom i brojnom plesačkom grupom, Lara je potvrdila svoju peticu i sebi obezbedila direktno mesto u sedmom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Hvala ti na ovom spektaklu, ovo je baš bio spektakl. Bilo je predivno, baš ste bili divni i vidimo da ste uživali. Mnogo nam je drago da bodrite vašu drugaricu koja je večeras pokazala ozbiljne pevačke kvalitete. I srce na terenu je bilo sve vreme! Sve je bilo super, tačno. Hvala vam na ovoj prezentaciji, iskrenosti i ljubavi koju ste nam dali - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Već na prvoj pesmi mi smo odreagovali na te njene znalačke fore. Zato sam i rekla da je šmekerski zato što je upotrebila svašta nešto. Jako si se lepo uhvatila u koštac i sa ovom drugom pesmom - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš šta, ovo je više performerska petica nego pevačka. Jer ti u drugoj pesmi nisi bila pevački nešto posebno. Devojčica koja je pevala pre tebe je mnogo manje grešila. Ali bi bio greh od Boga da ti se da četvorka zato što je to što si ti uradila van svih kriterijuma! Jer to što si nam ti poslala sa te scene, mnogo iznad pevanja i zato si posebna - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Lara Božinović

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'