AKTUELNO

Mi smo svi osetljivi na njega i njegovu emociju i uvek dobar izbor pesme. Ja to moram da pohvalim, svaki put nas obraduje izborom, rekao je Sergej Ćetković.

Komnen Vuković iz Podgorice večeras je prvo otpevao "Profesor" grupe "Smak". Za ovaj nastup je dobio četiri glasa žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Za svoje drugo predstavljanje u šestom krugu, Komnen je izabrao pesmu Kemala Montena "Dušo moja", a budući da je Goca ostala pri svom mišljenju i nije dala glas, Komnen će se naći u baražu.

Komnene, ja mnogo volim tebe i mnogo volim tvoju emociju, ali moram da budem objektivna i prema tvojim drugarima koji su pevali pre tebe i dobili peticu. Prva pesma je bila solidna, bio si tačan, ne pretačan. Meni je falilo vibrata, pevaš dosta školski. A u drugoj pesmi nisi bio baš tačan i zato sam ostala dole. Ali sviđa mi se tvoj izbor pesama - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo svi osetljivi na njega i njegovu emociju i uvek dobar izbor pesme. Ja to moram da pohvalim, svaki put nas obraduje izborom. Ipak si ti dete od osam godina i ne možemo od tebe da očekujemo previše, ali moramo da budemo objektivni do kraja. Vidimo se u baražu - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Komnen ima nešto što je mene kupilo još kad sam ga prvi put čuo, a ne mogu baš da objasnim šta. On ima neke fraze koje mnogi stariji dečaci nemaju. Uvek me iznenadi sa nekom frazicom, ima neke mnogo dobre fore koje ga izdvajaju od svih - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#emisija

'