AKTUELNO

U ovoj drugoj pesmi to što se dogodilo, svima je moglo da se dogodi. Do tog trenutka je bilo odlično, rekla je Leontina.

Aiša Kamešničanin na sceni "Pinkovih zvezdica" prvo predstavila pesmom "Nismo smeli" koju u originalu izvode Marija Šerifović i Jovana Nikolić. Ona je već nakon prvog nastupa dobila četiri glasa žirija, a zatim otpevala i hit Jelene Tomašević "Jutro".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Aiša je i ovim nastupom oduševila članove stručnog žirija, ali Goca nije dala svoj glas, pa će se za prolazak u sedmi krug boriti u baražnom delu emisije.

Aišice preslatkice, prva pesma je bila super i obećavala je da će se u drugoj nešto desiti, ali ova druga je vrlo opasna za vas koji mislite da možete da je iznesete do kraja. Drugi deo pesme nije bio dobar, nažalost. Prva pesma je bila super - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja da ne ponavljam ono što su ti već rekli Sergej i Sale. Imaš baš lep glas, krupan tako rezak glas koji ruši sve pred sobom. Prva pesma kao da je neko pisao za tebe, mnogo mi se dopalo. U ovoj drugoj pesmi to što se dogodilo, svima je moglo da se dogodi. Do tog trenutka je bilo odlično. Sve je stvar prakse, teško je sve saslušati u isto vreme - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Prva pesma mi se baš svidela, do sad niko nije pevao tu pesmu. I baš ti je moćan glas bio, bila si baš ubedljiva. Žao mi je što nisi drugim redosledom otepvala - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Aiša Kamešničanin

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'