AKTUELNO

Zadrži tu svoju boju glasa, to je toliko specifično kod tebe. Prvi takt kad zapevaš, mi znamo da si ti. A tu prepoznatljivost je vrlo teško ostvariti, rekla je Goca Tržan.

Lenka Stojčević iz Kragujevca je probila led u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice". Ova takmičarka otpevala je prvo "Tears" koju u originalu izvodi grupa "Clean  Bandit". Lenka je svojim maestralnim nastupom očarala članove žirija koji su joj već nakon prvog nastupa dali svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Od članova žirija Lenka je dobila samo reči hvale nakon prvog nastupa, a zatim je uz podršku plesne grupe otpevala pesmu Jelene Tomašević "Ovo nije ljubav".

Ne znam da li si slađa, ili slađe pevaš, to je nešto neverovatno. Kakav je to spoj u tako malom detetu. Pevaš tačno kao žilet. I moram da ti kažem da su ovu moju pesmu pevali do sad jednom ili dvaput, a sada mi se najviše svidelo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Zadrži tu svoju boju glasa, to je toliko specifično kod tebe. Prvi takt kad zapevaš, mi znamo da si ti. A tu prepoznatljivost je vrlo teško ostvariti. Po tome svi i gradimo karijere. Važno je kada čuješ pevača na radiju da znaš ko je, a to znaš na osnovu boje glasa. Mnogo si i slatka - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja nemam reči, tehnika savršena, od tona do tona, svaki ukras kako treba! Nemam reči, šta jedeš ti - upitao je Sergej Ćetković Lenku.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Lenka Stojčević

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

#emisija

'