AKTUELNO

Devojčice danas lude za ovim preslatkim dečakom.

Mladi pevač i učesnik prve sezone "Pinkovih zvezdica", najgledanijeg takmičenja za najmlađe pevačke talente u regionu, prisetio se prethodne noći svog detinjstva.

On je na svom nalogu na Instagramu objavio svoju fotografiju koja je nastala kad je imao nešto više od godinu dana i pokrenuo nagradnu igru.

Foto: Instagram

- Počinje velika nagradna igra povodom premijere crtanog filma "Mali šef". 1) Izbaci fotografiju na svoj Instagram na kojoj si kao "mali šef"; 2) Taguj me (@mateja010122_official ); 3) Napiši ispod slike #Jamališef; 4) Zaprati profil @megacomfilm. Pobednicima ove nagradne igre poklone će uručiti glumci na premijeri 8. Aprila od 17:30h. Neka igra počne - napisao je on u okviru objave.

Na fotografiji koju je objavio može se videti da se nije mnogo promenio, pa su ga mnogi brzo prepoznali, a neki su odmah odreagovali na njegov izazov i postavili fotografiju iz detinjstva.

Ako niste pogodili, radi se o Mateji Vukašinoviću, koji u animiranom filmu "Mali šef" ima ulogu naratora koji gledaoce vodi kroz ceo film, što nije njegov prvi angažman ove vrste, jer je prošle godine glas pozajmio glavnom junaku filma “Hrabri Vitez Trenk”.

Autor: V. T.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice

#pevač

'