AKTUELNO

Na sceni si izvela sve vrhunski sa plesačicama, bravo i za njih. Bilo je savršeno, sve je izgledalo perfektno, rekao je Sale Cvetković.

Poslednja takmičarka koja je večeras nastupala u "Pinkovim zvezdicama" je Mina Blažev. Mina je prvo otpevala od Karoline Gočeve "Koj da mi zapee" i dobila četiri glasa.

Foto: TvPink Printscreen

Mina je posle Karolinine pesme otpevala hit The Weeknda "Can't feel my face", a sa četiri glasa će imati priliku da u baražu popravi utisak.

Foto: TvPink Printscreen

Za moj ukus nije bilo dobro zato što nisi bila precizna na svim mestima, a drugo od brze densi pesme si napravila dosadnu etno pesmu i to ne zvuči dobro - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Na sceni si izvela sve vrhunski sa plesačicama, bravo i za njih. Bilo je savršeno, sve je izgledalo perfektno, ali si kasnila sa ulaskom u pesmu. Falilo je tačnosti, nisi se snašla u pevanju, ali si đuskala perfektno - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam i htela da kažem da smo imali svetski nastup. Mina je plesala koreografiju zajedno sa svojim drugaricama i to je bilo fenomenalno, ali ono što je bio problem jeste da kada tako plešeš i krećeš se, nađu se greške u pevanju. Ali s obzirom na to da znamo kakva si pevačica, mislim da za tebe u baražu nema zime - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Mina Blažev

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#emisija

'