AKTUELNO

Boja glasa ti je fenomenalna i unapred ti govorim da obavezno nastaviš sa solo pevanjem jer tu ima toliko potencijala da bi bilo šteta ne iskoristiti ga, rekao je Sergej Ćetković.

Tatjana Savatić je u večerašnjoj emisiji prvo otpevala hit "Parnog valjka" "Prokleta nedelja". Ona je za ovaj nastup dobila četiri glasa, budući da je Goca Tržan ostala dole.

Foto: TvPink Printscreen

Tatjana je na sceni "Pinkovih zvezdica" kao svoju drugu numeru za večeras izvela "Besame mucho" od Sezarije Evore i oduševila žiri, a svoj glas Tatjani dala je Goca Tržan.

Koliko mi se prva pesma nije dopala, toliko si bila spektakularna u ovoj drugoj pesmi. Izuzetno dobro ti stoje ove teatralne pesme. U donjim lagama ti je pun glas, veliki, sa mnogo vazduha i intoniraš fenomenalno. Vrlo prijatno si me iznenadila i beskrajno mi je drago što ideš dalje - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Boja glasa ti je fenomenalna i unapred ti govorim da obavezno nastaviš sa solo pevanjem jer tu ima toliko potencijala da bi bilo šteta ne iskoristiti ga. Prva pesma ti baš i ne leži, ali u drugoj si pokazala sve. Samo vodi računa o krajevima da budu u intonaciji - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Šta reći za tebe, tako malo pakovanje, a tako ozbiljno pevanje. Sada nas navikavaš da od tebe očekujemo i nemoguće. Kao što je rekla Goca u prvoj pesmi ti je falilo samo energičnosti, ali ti je tehnika bila božanstvena, prelepa - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Tatjana Savatić

'