AKTUELNO

Svaka čast, nastavi ovako i daleko ćeš dogurati, rekla je Jelena Tomašević.

Prvi takmičar koji je nastupio večeras i probio led u "Pinkovim zvezdicama" je David Marković iz Zvečana. David je prvo otpevao hit Dženana Lončarevića "Ludujem" i već nakon prve pesme imao svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Ovom takmičaru su se za drugu pesmu na sceni pridružile plesačice, a on je otpevao pesmu "Utorak" koju u originalu izvodi Petar Grašo. David je potvrdio svoju peticu i prošao direktno u sedmi krug takmičenja.

Dosadno je da se podignemo svi na samom početku i onda čekamo celu drugu pesmu, kad je on stvarno maestralan! Više tu komentara i nema jer on je procvetao u prošloj emisiji i sada mi uživamo u svemu ostalom što sledi. Odličan si, Davide, svaka ti čast - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Imaš zvonak glas. Stvarno si bio odličan! Molim te, otvaraj usta - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Mi uživamo u tvom procvatu i mnogo mi je drago da i ti uživaš dok pevaš. Svaka čast, nastavi ovako i daleko ćeš dogurati - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Od onog prošlog nastupa gde si bio fenomenalan, ne znam šta ti se desilo, verovatno su te oteli vanzemljaci i vratili te sređenog i sve si bolji i bolji - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#David Marković

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#Sale Cvetković Tropico

#Sergej Ćetković

#emisija

'