AKTUELNO

Dvanaestogodišnja devojčica smogla je snage da se nakon porodične tragedije vrati na scenu i nastavi put ostvarenja svog sna.

Ovog petka takmičarka Valentina Stojanović svojim nastupom u "Pinkovim zvezdicama" i tužnom životnom pričom uspela je da rasplače ceo region i ostavi snažan utisak, pa se o njenoj maestralnoj izvedbi pesme "Deo prošlosti" još uvek govori.

Foto: TvPink Printscreen

Ova talentovana devojčica nedavno je izgubila oca, ali je dokazala da je jaka i da od svog sna nije odustala ni u najtežim trenucima u svom životu. Upravo najvoljenijem članu svoje porodice posvetila je emotivnu baladu koju je otpevala na Pinkovoj sceni, a zbog nastupa nije bila tužna samo ona, već i članovi žirija koji nisu mogli da sakriju suze.

Previše mi je bilo teško, ali sam se setila da je moj tata voleo da ja pevam i radovao se zbog toga i zato sam i bila jaka i izdržala - rekla je Valentina.

Pevačicu Gocu Tržan pogodina je Valentinina životna priča, pa joj je, nakon što je obrisala suze poručila da su svi u "Pinkovim zvezdicama" njena nova porodica i da će na njih morati uvek da se osloni, a talentovana devojčica ne krije da joj podrška da nastavi takmičenje puno znači.

Foto: TvPink Printscreen

- Sada o meni brinu baka, deka i starija sestra. Imam i mlađu sestru, tako da se pre svega baka i deka brinu o nama - ispričala je Valentina.

U nastavku pogledajte Valentinin nastup:

Pink.rs

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Valentina Stojanović

'