AKTUELNO

Pohvalila bih i devojku koja je igrala. Sve vam je bilo usklađeno. Dopala mi se tvoja boja glasa u refrenima - rekla je Jelena.

Trinaestogodišnja Mina Blažev iz Skoplja u ''Pinkovim zvezdicama'' predstavila se pesmom ''I Put A Spell on You'' koju u originalu izvodi Jeff Beck. Ona je dobila svih pet glasova stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je fenomenalno, sve od početka do kraja. Fraze su bile na mestu i tvoje ponašanje je na sceni je odlično. Svaka čast. Vidimo se u sledećem krugu - kazao je Sale.

- Mislim da bi moglo još da se nadogradi malom dinamikom. Mislim da ti samo nekad glas izađe iz kontrole pa bude neki čudan vibrato. Samo na tome poradi - savetovala je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

- Tvoja interpretacija bila odlična, ti znaš da pevaš. Ovo je pesma koja se peva sa mnogo prefinjenosti do nekog rikanja. Ti si pevala sve u istom tonu pa je u nekim trenucima bilo malo naporno za slušanje - skrenula je Goca Tržan pažnju mladoj takmičarki.

- Pohvalila bih i devojku koja je igrala. Sve vam je bilo usklađeno. Dopala mi se tvoja boja glasa u refrenima - dodala je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Složiću se sa njima. Izvrstan si pevač, dobro ponašanje i imaš stav na sceni što je izuzetno bitno. Nisu bile baš tačne fraze, ali samo malo dinamike, a sve ostalo je bilo savršeno - kazao je Sergej.

Autor: B. Radonić

#Mina Blažev

#Pinkove zvezdice

'