AKTUELNO

Tvoje vladanje pevanjem je odlično, ali mislim da je izbor pesme mnogo bitniji - otkrio je Sergej.

Četrnaestogodišnja Petra Blagojević iz Niša predstavila se pesmom ''Who's lovin you'' koju izvodi ''Jackson 5''. Takmičarka je dobila svih pet glasova.

- Šta reći? Tvoje vladanje pevanjem je odlično, ali mislim da je izbor pesme mnogo bitniji. Nisam osetio ništa, ali je čista petica - objasnio je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Svaki put nas ovde oduševiš i slažem se sa Sergejem da treba birati aktuelnije i atraktivnije pesme. Ovo je odlično, ali prosto govorim o širokom auditorijumu koji nas gleda - istakla je Jelena.

- Meni takav tvoj glas prija. Božanstvena si, stvarno. Većini se ovo nije svidelo jer je mnogi nisu čuli. Pevaj nešto što je ljudima poznato, biraj hitove. Kada dođeš do superfinala, želim da ljudi glasaju za tebe - savetovala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja mnogo volim kako Petra peva. Ima samo jednu manjkavost što je tinejdžerka. Čula sam tremu i prestani da je imaš - dodala je Leontina.

- Stvarno si bila fenomenalna i poslušaj Gocin savet za izbor pesama kojima predstavljaš numeru nama i gledaocima - rekao je Sale.

Autor: B. Radonić

#Petra Blagojević

#Pinkove zvezdice

'