AKTUELNO

Nemoj nikad da pevaš za ocenu, nego odavde - rekla je Goca dok je držala ruku na srcu.

Preslatka jedanaestogodišnja Marina Stanković iz Beograda predstavila se pesmom Marije Šestić ''Rijeka bez imena''. Ona je po prvi put dobila četvorku. Pre nego što je žiri počeo da komentariše njen nastup, takmičarka je zaplakala.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ću da te hvalim. Super ti je boja glasa i sve je bilo fenomenalno. Pala ti je koncentracija u nekom delu pesme. U petom krugu, mi mislimo, da treba da bude četvorka. Ovo je bilo prelepo i predivno - rekao je Sale.

- Ne pitajte Saleta prvo više nikada. Čim on krene da komentariše, deca plaču - našalio se Sergej, dok je takmičarka istakla da je plakala zbog četvorke.

Foto: TvPink Printscreen

- Imali smo četvorke u ovom serijalu i ovo je sasvim normalna stvar. Veoma si vredna čim si stigla do petog kruga. Sale je u pravu kada kaže da ti je koncentracija bila malo lošija - istakla je Leontina Vukomanović.

- Imam utisak da vi idete linijom manjeg otpora i da pevate iste pesme. Nema potrebe da pevaš samo balade. I nema potrebe da plačeš zbog četvorke. Ovo je da se malo uozbiljiš. Razmišljaj malo šire, budi drugačija i unikatna - posavetovala je Goca Marinu.

Foto: TvPink Printscreen

- Bila mi je moja ćerka u mislima kada se rasplikala. Ona se naljuti kada joj kažeš ''Bebo jedna''. Šalu na stranu, ne doživljavaj ovo strastveno i lično. Tvoj talenat će tek da se razvije i ti ćeš tek biti pevačica - objasnila je Jelena.

- Nemoj nikada ništa da radiš za ocenu, nego odavde. Nemoj nikada da pevaš za ocenu, nego odavde - rekla je Goca dok je držala ruku na srcu.

Autor: B. Radonić

#Marina Stanković

#Pinkove zvezde

'